Permats Hem i Björbo

Vinnare av Julmarknadens tipspromenad

Är du allergisk mot riktiga blommor så kan konstgjorda blommor vara ett bra alternativ för endast 39 kr styck!

Så här i juletider så passar vi på Permats Hem på att tipsa om goda saker som kan funka alldeles utmärkt att ge bort till någon man tycker om! Bland annat har vi sylt och glögg från Tillmans, god choklad från Åre Chokladfabrik och underbara téer! Lisbeth Permats säljer även sin alldeles egna hemmagjorda glögg. Så kom förbi och titta, vi avbryter i syningen för att hjälpa er hitta något som passar just er!

Ett bra presenttips är delarna från Maison-serien. Inte är det bara fint som en komplett serie (det finns flera delar utöver det som syns på bild), det gör sig även fint som enstaka pjäser! Varför inte köpa en kopp med fat för 129 kr till någon som gillar att dricka varma drycker? Eller tvåvåningskakfat för den som ofta bjuder folk på gott for 229 kr? Och kanske en fin karaff för 149 kr att servera saft i.

29. nov, 2012
0

I skrivande stund så är det fullt i butiken! Vi bjuder på pepparkakor och glögg, och det verkar vara uppskattat. Snön ville visst inte titta förbi, men stämningen är på topp i alla fall.

24. nov, 2012
0
Permats Hem på Facebook

Det som många kanske inte vet är att Permats Hem också finns på Facebook. Den har inte varit särskilt aktiv, men det ska bli ändring på det!
Så har du Facebook, titta gärna förbi och lämna någon kommentar. Vi vill gärna ha ännu bättre kontakt med våran kunder. Klicka bara på länken ovan så tas du dit automatiskt.

22. nov, 2012
0